Το να θέσουμε έναν στόχο είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση της ζωής μας. Αλλά το να μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο μπορεί να φαίνεται δύσκολο, ειδικά για εκείνες τις μέρες που το κίνητρο μας μειώνεται. 

Στην Πορεία – med πιστεύουμε ότι για να καταφέρει ο καθένας το στόχο του, δεν πρέπει να είναι μόνος, αλλά η προσπάθεια να είναι ομαδική.

Για τον λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα στην οποία συμμετέχουν καθηγητές με

για αυτό το λόγο οργανώνουμε με τον υποψήφιο το κατάλληλο πρόγραμμα και τον στηρίζουμε μέχρι τις ημέρες των εξετάσεων.

‘’Το νόημα της επιτυχίας μας το ανακαλύπτουμε στην πορεία και όχι στον προορισμό.’’

Οι εξετάσεις δεν είναι εύκολες και απαιτούν μήνες προετοιμασίας και δεν σκοπεύουμε να αρκεστούμε σε εύκολες λύσεις, αλλά να ετοιμάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων, μελέτης και διαγωνισμάτων, που αν ακολουθηθεί από τον υποψήφιο, θα οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι για εμάς ο υποψήφιος δεν είναι ίδιος με όλους τους άλλους, αλλά μοναδικός και έτσι εξατομικευμένο θα είναι και το πρόγραμμά του ανάλογα με το υπόβαθρο και το χρόνο που διαθέτει.
Σε αυτή την πορεία προς την επίτευξη του στόχου, θέλουμε να είμαστε μέρος, και ρόλος μας να είναι η καθοδήγηση, διδακτική και ψυχολογική. 

Άξονες της δουλειάς μας είναι:  

Οι άξονες της δουλειάς μας
‘’Χαιρόμαστε να είμαστε ένα κομμάτι της προσπάθειας κάθε υποψηφίου προς το όνειρό του.’’
Πορεία Med